Αρχική Σελίδα

Guangzhou Hongzhou Auto Parts Co.,ltd

Εταιρικό Προφίλ
Guangzhou Χονγκ Κονγκ Auto Parts ΣΙΑ Ε.Π.Ε. είναι κατασκευαστής της κοινής βάσης, άξονας κίνησης και ράφια διεύθυνσης. Ιδρύθηκε το 1995, και βρίσκεται στην Guangzhou Κίνα.

Το εργοστάσιό μας καλύπτει έκταση άνω των 3.000 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτουμε 120 μηχανικούς, τεχνικούς και μηχανικούς. Η ετήσια παραγωγική μας ικανότητα είναι πάνω από 100.000 μονάδες. Οργανώνουμε την παραγωγή σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας του ISO / TS16949. Με την εξειδικευμένη τεχνολογία και την αφοσιωμένη εξυπηρέτηση, όλοι οι υπάλληλοί μας θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Και, ανυπομονούμε να είστε ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας.


Ως επαγγελματίας κατασκευαστής των αρθρώσεων CV, άξονες κίνησης και ράφια διεύθυνσης, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας πωλούνται καλά στην παγκόσμια αγορά με υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή. Και σημαντικό, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα μετά την πώληση serive. Θα σας δώσουν σε εσάς και στους πελάτες σας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές συμβουλές και βοήθεια στη διαδικασία αγοράς και χρήσης.

Κατασκευάζουμε αρθρώσεις, κινητήριους άξονες και ράφια διεύθυνσης για TOYOTA, MITSUBISHI, HONDA, SUZUKI, NISSAN, DAIHATSU, MANZDA, FORD, CHEVY, BUICK, DAEWOO, KIA, VOLKSWAGEN, MERCEDES-BENZ, BMW, AUDI, VOLVO, FIAT, LADA , ALFA, SKOKA και ούτω καθεξής.

Η εταιρεία μας επιμένει στην ειλικρινή και αξιόπιστη, άριστη τιμή και "πελάτη πρώτα". Είστε θερμά ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε και να αγοράσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας ! Και κερδίζετε.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται το 1998. Έχουμε 3 γραμμές προϊόντων. Και έχουμε έναν ισχυρό να αναπτύξει την ομάδα και την ομάδα ποιοτικού ελέγχου με 20 έτη εμπειρίας. 

 

 

Guangzhou Hongzhou Auto Parts Co.,ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : NSND, LLKED

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 7000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Εξωτερική ένωση βιογραφικού σημειώματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εξωτερική ένωση βιογραφικού σημειώματος για τις πωλήσεις